4. feb 2008
Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
Tjek på branchens vigtige begivenheder?
Var der noget du ikke fik læst?
Søg fritekst, på periode eller kategori i vores artikelarkiv
Kundernes øgede sundhed gennem kosten har længe ligget Dansk Supermarked på sinde
04.02.08: Fødevareproducenter og supermarkedskæder herhjemme og i resten af verden har for længst lyttet sig ind på tidsånden blandt forbrugerne, som i stadigt stigende grad kræver sundhed og helse på alle niveauer. Der er derfor blevet sat et hav af fødevareprodukter og aktiviteter i verden til imødekommelse af den sunde dagsorden. FOODobserver.dk har spurgt Dansk Supermarked om deres syn på sundhedsbølgen, og de aktiviteter, det har afledt. Det er vigtigt, men man kan også undertiden være for tidligt ude, lyder tilbagemeldingen.
Dansk deltagelse i verdensmesterskabet for mejeriprodukter
01.02.08: Mejeriforeningen oplyser, at 69 danske oste og fire danske smørprodukter vil deltage i World Championship Cheese Contest, der afholdes hvert andet år og betegnes som verdens største konkurrence for ost og smør. Begivenheden finder sted i Wisconsin i USA i dagene 11-13. marts.
Fra tema Råvarer
Frugt og grønt i luksusklasse fra Europas bedste avlere
31.01.08:
Gazelle er i dag et førende brand inden for frugt og grønt i luksusklasse. Hvis avlere skal gøre sig håb om at levere til dette brand, skal de leve op til en række kvalitetskrav. For eksempel skal frugt- og grøntprodukterne være håndhøstet, de skal gennemgå en skrap kvalitetskontrol, de skal smagstestes etc.
Fra tema Ingredienser
Komplet sortiment af økologiske marinader og krydderiblandinger
01.02.08:
Stadig flere efterspørger økologiske varer, og derfor vil firmaet Oschätzchen Aarhus AS nu på Foodexpo 2008 præsentere et komplet sortiment af økologiske marinader, krydderiblandinger, pølseblandinger samt diverse blandinger til frikadeller, spegepølse og leverpostej.
Fra tema Procesudstyr
Fleksibel biscuitmaskine lanceres på Interpack
04.02.08:
Den nye EM390 biscuit-maskine føjer sig til serien, som producenten Baker Perkins, der har produtionsfaciliteter både i UK og USA, mener understreger deres kontinuerlige udvikling, når det gælder højeffektiv fabriksproduktion af biscuits. Maskinen vil blive præsenteret på Interpack-messen i Düsseldorf i april.
Færdigvarer
Følg din mavefornemmelse og spis flere kostfibre
31.01.08:
Man skal helst have 25-35 g kostfibre hver dag. Det lyder måske ikke af meget. Alligevel får mange mennesker kun ca. 20 g fibre dagligt. Det kan disse tre velsmagende og fiberrige nyheder fra Schulstad Bake-Off være med til at rette op på.
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev